Produkter

Herba Plus kosttillskott och örtkurer
I Herba plus sortiment finns naturbaserade kosttillskkott och verksamma örtkurer av olika slag. Det finns också ett tillförlitligt matintoleranstest m m.

Idag anser många forskare att vi alla behöver äta kosttillskott för att få i oss tillräckligt med näring, eftersom maten och jordarna inte håller samma näringsnivå som tidigare.

Jag rekommenderar varmt "grundhälsopaketet" till dej som vill rena din kropp från gamla slaggprodukter och stärka ditt immunförsvar m m. I detta paket ingår rensning av tarmen, blodet/blodkärl, urinvägar/njurar och lever/gallblåsa samt rensning av tungmetaller och förkalkningar. Kuren är också syra-/basreglerande och reglerar vätskebalansen i cellerna.

Kontakta mej om du vill få mer information om dessa produkter. Du kan också hitta information om produkterna på http://www.herbaplus.no

Nässköljkanna (Nose buddy)
Underlättar för dej vid t ex förkylning och allergi. Sägs också balansera hjärnhalvorna och medverka till öppnandet av ”tredje ögat”/pannchakrat. Finns i färgerna blå, rosa och grön.
Pris: 150 kr

Mirakulösa örondroppar
Fina örondroppar med eteriska oljor, som kan lindra besvär vid öroninflammation för barn.
Pris: 200 kr


Sancho-droppar
Eller "de helande Himalaya-dropparna", vilka sägs hjälpa mot både förkylning, magont, dålig andedräkt och insektsbett m m.
Sancho-droppar är en unik blandning av eteriska oljor från Himalaya som traditionellt används inom folkmedicinen för att främja det allmänna välbefinnandet.
Pris: 200 kr

Vivatap
Vivatap är en vattenreningsprodukt i form av små påsar innehållande bl a renande korallalger som du lägger i en kanna med vatten. Påsarna drar till sej klor, bakterier
m fl oönskade ämnen i vattnet.
Pris: 40 kr (18 påsar)

Noni juice (Morinda original)
Noni-juicen är en kraftfullt vitaliserande produkt som bl a innehåller många av de vitaminer, mineraler och antioxidanter vi behöver för ett hälsosamt liv.
Pris: 430 kr (en liter)

Hantverk
Handgjorda peruanska smycken (mässing och kristaller)
Handgjorda indiska sjalar (ull, silke, pashmina)

Böcker