Om Mej

Jag har utbildat mej till shiatsuterapeut hos ett flertal lärare sedan 1993 och har också gått igenom Axelssons ”paket” mellan åren 2002 och 2005. Jag har utbildning i Reiki Healing och har också erhållit ett flertal healing-initieringar i Indien de senaste åren och har även (2004) vid Oneness University blivit initierad till att ge deeksha. År 2011 genomgick jag även den s k trainer- utbildningen där, vilken ger mej möjligheten att initiera andra till att ge deeksha.

Sedan hösten 2015 ger jag också guidade healingsessioner, där klienten får en speciellt anpassad healing, som även inkluderar ton- och
ljudhealing. 

Mitt intresse för örter och deras "läkande" förmåga har funnits sedan 20-årsåldern och jag har sedan dess på egen hand studerat deras användning. Våren 2006 gick jag en utbildning hos ExistensMaximumMetodiken AB 

(i samarbete med det norska företaget Herba Plus) som omfattar bl a iris-, ansikts- och tungdiagnostik samt kunskap om kosttillskott och örtkurer. Jag går sedan dess årliga kompetensutvecklingskurser hos dem.

Jag började meditera 1990, då jag gick en kurs i Transcendental Meditation. Sedan dess har jag provat många sätt att meditera, även "praktisk vardagsmeditation". Det som jag kommit fram till (med hjälp av mina lärare) är det viktigaste för personlig och andlig tillväxt, är att uppleva och acceptera allt som är i mej och runt mej just nu; att inte vilja fly ifrån eller negligera det som är, utan känna på och uppleva allt.


Jag jobbar aktivt med medvetenhets-/andlig utveckling och mitt mål är att bli en helt fri och lycklig människa som har tillgång till och delar med mej av alla mina gåvor. Jag är övertygad om att vi alla fått speciella gåvor som det är meningen att vi ska utöva och dela med oss av. Du kan hitta dit genom att kolla vad ditt hjärta längtar efter (ditt hjärtas dröm). Jag önskar också detta för alla mina medmänniskor. Jag har en stark tro på att vi tillsammans kommer att lyckas med detta.


Vi lever i en mycket speciell tid med fantastiska förutsättningar för utveckling; en tid som det skrivits om i många profetior världen över, oberoende av varandra. I denna tid finns det också mycket hjälp att få från människor som ägnar sej åt att hjälpa till med mänsklighetens uppvaknande, vilket är en förutsättning för vår och jordens överlevnad.

Jag...

...håller i kvällar med meditation och energiöverföring (numer LJUSKVÄLLAR) sedan 2000.
...håller också kurser/ retreater/workshops och arrangerar "skogsbad" samt ger enskilda behandlingar.
...har en akademisk examen i biologi och jobbade som biolog med naturvård mellan åren 1990 och 2003.