Behandlingar


Shiatsu
är en japansk form av akupressur eller massage. Den bygger på samma princip som akupunktur, d v s att man har energibanor i kroppen som löper efter ett visst mönster. När vi möter olika utmaningar i livet är det vanligt att vi drar på oss blockeringar i dessa energibanor. Genom fingertryck och massage på meridianerna i kombination med sträckningar kan vi öka energiflödet igen. Metoden är bland annat bra för dej som är spänd och stressad genom sin mycket djupavslappnande effekt. Djupavslappningen ökar dessutom kroppens förmåga till självläkning. Du ska ha mjuka och täckande kläder (långbent och långärmat) på dej under behandlingen. Kan gärna kombineras med healing. Behandlingen inkl. utvecklande samtal och vila tar ca 1,5 timme.

Healing
är en form av energiöverföring där terapeuten gör sej till en kanal för den läkande energi som finns i obegränsad mängd i vår omgivning. Det går till så att jag lägger mina händer på olika ställen på kroppen, eller håller dem utanför kroppen, för att medverka till balansering av eventuella obalanser. Jag använder mej även av ljud- och tonhealing. Metoden är djupavslappnande och ökar din förmåga till självläkning.

Behandlingen inkl samtal och vila tar ca 1,5 timme. Kan också ges som en kort behandling på ca 30 minuter. (Då ger jag vanligtvis healingen till dej i sittande ställning företrädesvis på huvud och axlar.) Efter överenskommelse kan du också få healing på distans.Deeksha
är en form av kraftfull healing eller energi-överföring som normalt ges genom kronchakrat (på toppen av huvudet) när du sitter. Behandlingen kombineras med samtal om din situation just nu och tar ca 30 minuter. Healingen medför att du kommer i kontakt med det du bäst behöver just nu för din utveckling mot högre medvetenhet. Jag rekommenderar att du tar den här typen av healing i kombination med en av de djupavslappnande, längre behandlingarna ovan. Du får större behållning av deekshan om du först slappnat av och landat i dej själv. Denna healing kan också föregås av att vi samtalar och mediterar tillsammans (ca 1,5 timme). Efter överenskommelse kan du också få deeksha på distans. Du kan också få deeksha i grupp, vilket är mycket kraftfullt (se vidare under Ljuskvällar).
I samband med behandling får du också råd om det du behöver för att optimera din hälsa, t ex när det gäller avslappning, andning, kost, sömn, rörelse m m. Du kan också kontakta mej för coachning/rådgivning/healing över telefon

Priser
Långa behandlingar (1,5 h): 750 kr per gång, men 500 för första behandlingen (= "prova-på-pris"). 500 kr per behandling gäller alltid för alla som inte jobbar heltid.
Korta behandlingar (30 min): 400 kr/275 kr
Healing på distans (10 minuter): 200 kr/130 kr
Coachning/healing på distans (30 min): 400 kr/275 kr